Dienstverlening

Witkamp IT Consultancy is niet alleen in staat om 1 enkel product te implementeren of hier een migratie naar uit te voeren maar kan u tevens helpen aan een totale IT oplossing bestaande uit een combinatie van producten (best-of-breed).

Witkamp IT Consultancy doet dit door allereerst goed naar de functionele wensen en eisen te kijken, mocht u deze functionele wensen en eisen niet hebben of moeite hebben deze inzichtelijk te krijgen dan kan Witkamp IT Consultancy u hierbij helpen door medewerkers (stakeholders) te interviewen en/of de bedrijfsprocessen te observeren. Pas wanneer de functionele eisen/wensen duidelijk zijn vastgelegd en u hiermee akkoord bent zal de volgende fase van start gaan.

Deze volgende fase bestaat uit het schrijven van een technisch antwoord op de functionele wensen en eisen d.m.v. het opstellen van een technisch gedetailleerd design inclusief licentie model en een overzicht van implementatiekosten. Wanneer u tevreden bent met de beschreven oplossing en qua kosten een positieve business case is opgezet zal de daadwerkelijke bouw van start gaan. Witkamp IT Consultancy kan deze bouw zelfstandig uitvoeren of in samenwerking met uw IT afdeling.

De technische oplossing kan bestaan uit 1 product van bijvoorbeeld Microsoft, VMWare of Citrix maar kan ook uit een combinatie van verschillende producten bestaan zoals een beveiligde (externe) werkplek, een beveiligd data transfer platform, een Cloud infrastructuur oplossing of een geautomatiseerde uitrol of distributie oplossing.

Buiten deze maatwerk oplossingen is Witkamp IT Consultancy in staat om standaard oplossingen zoals Microsoft365, Apple Business Manager of  G(oogle) Suite te implementeren of een migratie naar uit te voeren.